Відійшов у вічність колишній ректор ПНУ

Новини, Суспільство

Помер Олександр Андрійович Устенко.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ПІК.

На 93-му році життя відійшов у вічність Олександр Андрійович Устенко, який багато років був ректором Прикарпатського національного університету ім.В.Стефаника. 

Він очолював колектив Прикарпатського університету впродовж 1967-1980 років та 1974-2002 років.

“Олександр Андрійович — відомий український вчений-економіст, Почесний професор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, політик, кандидат економічних наук, професор, академік Академії інженерних наук України, Академії економічних наук України, дійсний член Української академії економічної кібернетики. Свого часу саме Олександр Андрійович заклав багато цікавих ініціатив, починаючи від мистецьких і закінчуючи науковими школами, які стали доброю підвалиною для розбудови Прикарпатського національного університету”, – йдеться у повідомленні.

Вічна пам‘ять!

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.