Тут не буде «чоловіків в жилетах»: у Франківську затвердили перелік комунальних парковок

Новини, Суспільство

На сесії Івано-Франківської міської ради затвердили 27 адрес комунальних паркувальних майданчиків. Їх обслуговуватиме КП «Сервіс паркування».

Про це інформує Ратуша з посиланням на пресслужбу міського голови, повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Левова частка облаштована на вул. Мазепи – 8 майданчиків, 4 – на вул. Галицькій. Також серед адрес Чорновола, Василіянок, Шопена тощо. Вартість години паркування складає – 10 гривень.

Окрім того, у комунальній власності тепер 2 майданчики на площі Ринок, а також — на вул. Олени Степанів (Шеремети) – Старозамкова. Ці адреси належать до першої паркувальної зони, тож залишити своє авто у центральній частині міста вартуватиме 30 гривень за годину.

“Щоб не було маніпуляцій вважаю, що паркувальні майданчики, як і транспорт, мають бути комунальними. Тому рухаємося в цьому напрямку. Аналізуючи стан сплати до бюджету, ми не задоволені надходженнями від приватних управителів.Тут не буде «чоловіків в жилетах», а працюватимуть паркомати.Ось так, припаркувавши своє авто на одній із комунальних парковок, ви платитимете кошти не у приватну кишеню, а в скарбницю громади”, – прокоментував міський голова Руслан Марцінків.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.