Макрон розповів про обіцянку Орбана щодо вступу України до ЄС

Війна, Новини, Політика

Французький президент Емманюель Макрон заявив, що прем’єр Угорщини Віктор Орбан особисто обіцяв йому не блокувати вступ України в Європейський Союз у разі виконання нею всіх умов Єврокомісії.

Про це відповідь Макрона на запитання Politico на пресконференції у Брюсселі в п’ятницю, повідомляє “Європейська правда”, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

На питання про заяви Орбана щодо ймовірного подальшого блокування руху України до членства в ЄС президент Франції сказав: “Я запитав його (Орбана. – Ред.), і він сказав, якщо Україна виконає сім умов (Єврокомісії. – Ред.), він не буде блокувати”.

Макрон також висловив сподівання, що угорський прем’єр не “візьме Європу в заручники” на наступних етапах переговорів з Україною.

“Наступні місяці будуть вирішальними для Європи і для Угорщини”, – додав він.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.