Кредити потрібно повертати

Економіка, Кримінал, Новини

Одне з відомих підприємств м. Івано-Франківська з реалізації нафтопродуктів отримало банківський кредит, переконавши банк у своей фінансової стійкості. Навіть власник підприемства поручився перед банком в підтвердження спомжності підприємства повернути кошти.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ

Однак, ні підприємство ні його власник кридит банку в скок не повернули. А при виконанні рішення суду про стягнення з них боргу, виявилось, що стягнути борг неможливо. Дивним чином меньше ніж за рік і боржник і поручитель “перетворились” на осіб без і коштів. Поручитель взагалі своє майно подарував іншій особі.

Всі події сталися ще до початку повномаштабного вторгнення. Банк продовжує і зараз здійснювати всі можливі заходизі стягнення боргу, але як підприємство так і поручитель продовжують уникати його повернення та відповідальності.

В умовах воєнного стану стійкість банків і безпека інтересів вкладників банків є найдважливіщою. Не слачуючи борги недобосовісні боржники не тільки завдають шкоди банкам, що впливає на стійкість фінансової системи, а перш за все наражають на ризик вкладників банків.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

 

 

 

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.