ІФНТУНГ та обласний центр зайнятості підписали договір про співпрацю (фото)

Новини, Суспільство

ІФНТУНГ та ІФОЦЗ зобов’язались спільно діяти та співпрацювати для досягнення загальних цілей та інтересів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ПІК.

З метою консолідації зусиль, спрямованих на удосконалення інформаційно-консультаційної та профорієнтаційної роботи, а також задля сприяння працевлаштуванню випускників ректор ІФНТУНГ Ігор Чудик та директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк підписали Договір про співпрацю.

«Під час зустрічі поспілкувались про співпрацю обласної служби зайнятості з університетом в частині сприяння зайнятості студентської молоді шляхом проведення спільних заходів з метою інформування про основні тенденції локального ринку праці, опанування навичок техніки пошуку роботи для підвищення конкурентоспроможності та можливості побудови успішної кар’єри для молоді», – наголосив Василь Цимбалюк.

ІФНТУНГ та ІФОЦЗ зобов’язались спільно діяти та співпрацювати для досягнення загальних цілей та інтересів.

Серед головних напрямів співпраці:

  • організація та проведення тренінгів, семінарів, практичних занять з метою підвищення рівня самооцінки студентів, опанування ними ефективних форм та методів техніки пошуку роботи, самопрезентації, спілкування з роботодавцем;
  • координація дій щодо ефективного використання профдіагностичних методик у якісному підборі працівників з числа студентської молоді та випускників для забезпечення потреб роботодавців області;
  • сприяння молоді у здобутті додаткових професійних вмінь та навичок, підвищення кваліфікації шляхом сприяння у проходженні практики безпосередньо на підприємствах області;
  • спільна організація та участь у семінарах, круглих столах, науково-практичних конференціях, дослідженнях у сфері соціальної роботи з студентською молоддю та випускниками;
  • сприяння окремим категоріям громадян у підтримці своєї конкурентоспроможності на ринку праці шляхом здобуття освіти за виданими ваучерами тощо.

387481906 784522613482310 4343921389854138630 n 0.jpg

Водночас, університет сподівається на успішну реалізацію договору про співпрацю, який  сприятиме працевлаштуванню студентів навчального закладу шляхом інформування про основні тенденції локального ринку праці, а й також в  опануванні навичками техніки пошуку роботи для підвищення конкурентоспроможності та побудови успішної кар’єри й у формуванні стратегії поведінки на ринку праці.

Окрім того, ІФНТУНГ та ІФОЦЗ також домовились про проведення у січні 2024 року зустрічі між навчальним закладом, службою зайнятості, представниками релокованого бізнесу та владою області з метою акумулювання зусиль та визначення подальших пріоритетних напрямків роботи в частині сприяння зайнятості молоді.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.