У Міносвіти відзначили відразу два франківських ВНЗ

Новини, Суспільство

Заступник Міністра освіти і науки України Михайло Винницький розповів в ефірі “Українського радіо” про найкращі ВУЗи в країні.

За його словами, серед найкращих – Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ .

“Останнім часом виділяються деякі регіональні університети в менших містах, не в трьох топових. Йдеться про Дніпро і Дніпровську політехніку, яка одна є однією з найсильніших політехнік в країні, далі непогано стоїть Запорізький університет, Сумський державний, що дивно, враховуючи його близькість до російського кордону. Також у Франківську є Прикарпатський університет, який в нас завжди топовий”, – сказав замміністра.

Михайло Винницький також відзначив й приватний Університет Данила Галицького у Франківську.

“Серед приватних, яких є понад 100, мені було б не соромно, щоб мої діти вибрали один з п’яти закладів. На жаль, приватна освіта в нас, за винятком, наприклад, УКУ, Київської школи економіки, Університету Данила Галицького у Франківську, Альфреда Нобеля в Дніпрі, значно менш відома, а якщо відома, то не за якість”, – поділився замміністра.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.