На Прикарпатті загорівся приватний будинок на 100 метрів квадратних (фото)

Кримінал, Суспільство
Впродовж сьогоднішнього дня рятувальники спільно з добровольцями ліквідовували пожежі та надавали допомогу мешканцям Прикарпаття.
Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області.
Так, до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в Калуському районі. Вогнеборці 10 Державної пожежно-рятувальної частини спільно із добровольцями ТОВ «Унилів» ліквідували пожежу покрівлі та горища житлового будинку на 100 метрів квадратних.
Рятувальники наголошують громадянам на дотриманні правил пожежної безпеки, та нагадують, щоб запобігти виникненню пожежі у власному помешканні необхідно дотримуватись основних правил пожежної безпеки:
  • Слідкуйте, щоб у стінах печей і димарів не було тріщин.
  • Наскрізні тріщини небезпечні тим, що через них чадний газ потрапляє до приміщення.
  • Піч не повинна перегріватися. Окрім можливого займання предметів поруч із піччю, через перегрів з’являються тріщини.
  • Усі димові труби та стіни на горищі, через які прокладено димові канали, мають бути оштукатурені та побілені.
Також сьогодні вранці рятувальники місцевої пожежної охорони надали допомогу водію по буксируванні вантажного автомобіля, який з’їхав на узбіччя та застряг на засніженій ділянці дороги в селі Олеша Олешанської ТГ.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.