У 2023 Ямницька громада виділила майже 23 млн гривень для ЗСУ, – сільрада (таблиця)

Новини, Суспільство

У 2023 році з бюджету Ямницької сільської ради виділили близько 23 мільйонів гривень для підтримки Збройних сил України.

Про це звітують на сайті сільської ради, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ .

Окрім того, у звіті зазначається і про волонтерську допомогу від мешканців громади. Так, з початку повномасштабного вторгнення діти організували імпровізовані блокпости, де зібрали близько 60 000 грн. Також у громаді під час різноманітних заходів зібрали 1 350 000 грн.

Також зазначається, що мешканці спільно із сільською радою придбали та відправили на передову 46 автомобілів.

“Наші іноземні партнери з Польщі, Румунії, Німеччини, США надали допомоги на суму близько 7 500 000 грн., в результаті чого наші воїни мали змогу отримувати необхідну допомогу, яку волонтери передавали безпосередньо на передову. Зокрема, у співпраці з ямницькими волонтерами було реалізовано 25 поїздок у зону бойових дій, під час яких бійцям з Ямницької ТГ доставлялися транспортні засоби, пальне, продукти харчування, військове обладнання, речі першої необхідності тощо”, – повідомляють у сільраді.

Також у громаді допомагають і переселенцям, яких від початку воєнних дій тут прийняли 821 особу.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.