Соціал-демократи Німеччини назвали помилкою свою попередню політику щодо Росії

Новини, Політика

Керівництво Соціал-демократичної партії Німеччини (СДПН) критично оцінило свою попередню політику щодо Росії за президентства Володимира Путіна.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на n-tv.

На партійній конференції лідер СДПН Ларс Клінгбайль заявив, що було “помилкою не дистанціюватися від путінської системи раніше”. Голова фракції СДПН у Бундестазі Рольф Мютценіх визнав, що “повністю недооцінив” імперське мислення Путіна.

Вони також критично оцінили російську політику соціал-демократів до війни в Україні.

Сьогодні йдеться про організацію безпеки проти Росії, наголосив Клінгбайль. За його словами, Німеччина твердо стоїть на боці України, яка зазнала нападу.

Водночас Мютценіх виступив проти спроб дискредитувати багаторічну політику розрядки щодо РФ. За його словами, “соромно” ставити її “в один ряд з загарбницькою війною” проти України. І він повторив свій заклик використовувати дипломатичні можливості для припинення конфліктів.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.