Студенти Прикарпатського університету на благодійному ярмарку зібрали 33 тисячі гривень

Новини, Суспільство

Благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України студенти і викладачі Прикарпатського університету провели на території парафії «Різдва Пресвятої Богородиці». Від продажу солодощів та виробів вдалося виручити 33 тисячі гривень.

Про це повідомляють у пресслужбі університету, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галицький кореспондент.

Організували ярмарок професорка кафедри початкової освіти ПНУ Оксана Цюняк і доцентки Світлана Довбенко, Марія Копчук-Кашецька. Студенти третього курсу спеціальності «Початкова освіта» Івано-Франківського фахового коледжу презентували вироби, виготовлені на заняттях з методики трудового навчання з практикумом: вишиті прикраси на ялинку, м’які іграшки з фетру, вироби з ниток та кольорового паперу тощо.

Студенти першого курсу педагогічного факультету пропонували присутнім домашню випічку, печиво, тістечка, торти та інші солодощі.

«Обов’язок кожного із нас – допомогти тому, хто потребує, особливо в такий складний час. Наш захід об’єднує університетську родину ПНУ у єдиному бажанні – допомогти військовим прискорити перемогу над російськими окупантами та повернути мир і спокій у нашу державу. Тішить те, що наші студенти є активними та небайдужими, мають чітку громадянську позицію», – зазначила професорка Оксана Цюняк.

На зібрані під час благодійного ярмарку кошти в сумі 33 000 гривень організатори придбають літієві акумулятори (250 ампер) для 201 батальйону 102 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ.

 

 

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.