Президент України відзначив трьох прикарпатських волонтерів (фото)

Новини, Суспільство

Президент України відзначив трьох прикарпатських волонтерів. Відзнаку “Золоте серце” отримав Андрій Квятковський з Калуша – учасник Олімпійських ігор 2012 та 2016 років, президент благодійної організації.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФз посиланням на Івано-Франківську ОВА.


Його родинний фонд, що створений у 2021 році, спершу опікувався талановитими дітьми. Згодом волонтери зосередились на підтримці військових, внутрішньо переміщених людей та тих, хто постраждав від війни.


“Золотим серцем” відзначено Христину Бригар-Урду – волонтерку громадської організації “Калуська міська філія союзу українок”. А також з особливою приємність вручала президентську відзнаку своїй землячці Тетяні Скіцко – голові громадської організації «Ліга українських жінок», яка всіляко допомагає та підсилює наших захисників.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.