На території “Горган” зафіксували сліди бурого ведмедя: прикарпатців просять бути обережними у лісових місцевостях (фото)

Новини, Суспільство
На території природного заповідника “Горгани” зафіксували сліди бурого ведмедя.
Про це повідомили на сторінці заповідника, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Tagesschau
“Це захоплююча новина, яка свідчить про різноманіття нашої дикої природи та наявність цих прекрасних створінь в нашому регіоні.
Прохання до всіх мешканців прилеглих до заповідника сіл бути обережними та уважними при перебуванні на відкритих просторах, особливо у лісових місцевостях.
Давайте разом допоможемо зберегти спокій і гармонію в нашому довкіллі, залишаючи йому мир та спокій для всіх його мешканців. Дякуємо за розуміння та співпрацю!”, – наголошують в дописі.
Довідково:
У Карпатському регіоні живе вісім тисяч особин бурого ведмедя — на території Польщі, Словаччини, Румунії та України. В Україні їх найменше з-поміж карпатських країн — усього близько 300 особин.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.