Поліція Прикарпаття оперативно затримала чоловіка, який спричинив смертельні травми чоловіку

Кримінал, Новини, Суспільство

Шостого грудня на лінію «102» надійшло повідомлення від 52 річного чоловіка, який повідомив, що виявив тіло свого брата за його місцем проживання.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ПоліціюІвано-Франківської області.

У 51-річного мешканця Богородчанської територіальної громади була побита голова.

На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група Богородчанського відділу поліції.Правоохоронці встановили, що чоловік помер від тяжких тілесних ушкоджень.

На місці події поліцейські провели обшук. Вилучили одяг, мобільний телефон, фрагменти сліду пальця руки тощо. Відтак оперативно з’ясували, що напередодні між загиблим та 48-річним мешканцем села Іваниківка, який прийшов до нього додому, відбувся конфлікт на ґрунті ревнощів. Чоловік завдав декілька ударів по голові, від яких потерпілий помер.

Підозрюваного встановили за лічені години, а опісля його затримали в процесуальному порядку. 48-річний чоловік раніше не судимий.

Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.