Президент Володимир Зеленський привітав Збройні сили України зі святом (відео)

Війна, Новини, Політика

Президент України, Верховний головнокомандувач ЗСУ Володимир Зеленський привітав з Днем Збройних Сил Уккраїни!

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Володимира Зеленського.

“Сьогодні більшість із нас мають можливість жити, працювати у своїх містах, ходити вулицями. Ми рухаємося. Як би не було складно, ми дійдемо до наших кордонів, до наших людей… Всупереч усьому, разом із вами та завдяки вам — нашому народу, Збройним силам України”, — сказав Зеленський.

@gudzinskiy_life #зеленський🇺🇦 #україна #президент #зсу #всу #перемога🇺🇦#залужний🇺🇦 #украина🇺🇦 #сша🇺🇸 #верховний_головнокомандувач_зсу ♬ оригінальний звук – Ростислав Гудзінський

“Хоробрість, відвага, самопожертва наших воїнів – героїв різного віку, із різних регіонів України – дає нашій державі змогу стояти, битися, відповідати ворогу й досягати успіху в боях, у захисті українців. Пам’ятаємо про це й дякуємо всім захисникам і захисницям України”, — зазначив Зеленський.

День Збройних сил України — святковий день на честь ЗСУ, встановлений постановою ВРУ 1993 року. Відзначається щорічно 6 грудня — в день ухвалення 1991 року Закону України “Про Збройні сили України”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.