За останні дні 40 франківців травмувалися через ожеледицю

Здоров'я, Новини, Суспільство

В Івано-Франківську за останні дні 40 іванофранківців травмувалися через ожеледицю і звернулися за медичною допомогою.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на керівника першої міської клінічної лікарні Івано-Франківська Тараса Василика.

Напередодні редакція зібрала коментарі обурених франківців щодо стану тротуарів у місті, також поцікавилися у медиків, скільки людей зверталося до травмпункту цими днями.

Як розповів Тарас Василик, відколи на тротуарах міста стоїть ожеледиця, до травмпункту звернулися 40 людей. Він зазначив, що це менше в порівнянні з минулим роком.

Зокрема за вихідні 1-3 грудня до травмпункту звернулося 8 людей, а вже в понеділок, 4 грудня кількість травмованих зросла – 8 людей за один день.

“Це тому, що люди активізуються в будні. Прибираються дороги, ми постійно наголошуємо, щоб були уважні, використовували ліхтарики в темноті, без потреби не виходили з дому, старшим людям обов’язково брати тростинку”, – каже Василик.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.