До Дня святого Миколая на Івано-Франківщині для сиріт та діток з інвалідністю влаштували свято (фото)

Новини, Суспільство

Майстер-класи, ігри, розваги, перегляд різдвяної стрічки та смачне частування. До Дня святого Миколая для вихованців інтернатних установ Прикарпаття та діток з інвалідністю влаштували свято.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голову Івано-Франківської ОВА Світлану Онищук.

Як зазначено, понад сотня дітей взяла участь у кількагодинній насиченій програмі, що подарувала море позитивних вражень, які запам’ятаються надовго.

“Слова вдячності організаторам дійства та нашим добрим партнерам, які допомогли забезпечити гарний настрій та багато усмішок дітям, на долю яких зараз випали непрості випробування.

Вдячність усім, хто взяв участь і став частинкою доброї справи. Бо чужих дітей не буває. А тим паче в таке очікуване для дітвори свято”, – очільниця області.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.