СБУ викрила 3 схеми виїзду за кордон ухилянтів: серед затриманих керівник районного військкомату

Кримінал, Новини, Суспільство

Служба безпеки ліквідувала три нові схеми незаконного виїзду за кордон чоловіків призовного віку, серед затриманих – керівник районного військкомату.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на СБУ

“У різних регіонах України затримано організаторів нелегальних трафіків, серед яких очільник одного з районних військкоматів.

За гроші вони пропонували потенційним призовникам виїхати до Євросоюзу на підставі підроблених документів і таким чином уникнути мобілізації.

Вартість таких “послуг” оцінювали від 5 до 12 тисяч доларів, залежно від регіону, терміновості втечі та “об’єму гаманця” у клієнта”.

Зокрема, на Львівщині затримали керівника одного з районних військкоматів, який переправляв ухилянтів за кордон як перевізників гуманітарних вантажів для ЗСУ.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.