Білий дім – Конгресу: Виділені для України кошти закінчаться цього місяця

Війна, Новини, Політика

В Адміністрації американського президента Джо Байдена попередили лідерів Конгресу США, що виділені кошти для допомоги Україні закінчаться до кінця цього року.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Financial Times“.

Директорка Адміністративно-бюджетного управління США Шаланда Янг написала лідерам Республіканської і Демократичної партій: “Без дій Конгресу до кінця року у нас закінчаться ресурси для закупівлі більшої кількості зброї та обладнання для України, а також для надання обладнання з військових запасів США”.

Вона підкреслила, що відмова Конгресу схвалити нову підтримку “поставить Київ на коліна на полі бою”, а також “збільшить ймовірність воєнних перемог Росії”.

“Немає ніякого чарівного горщика з фінансуванням, який би допоміг нам впоратися з цим завданням. У нас закінчилися гроші і майже закінчився час”.

 Шаланда Янг нагадала, що вже зараз пакети військової допомоги Україні від США стали меншими.

Вона додала, що підтримка США має вирішальне значення і не може бути замінена іншими.

“Якщо економіка України впаде, вони не зможуть продовжувати воювати, і крапка. Путін це добре розуміє, саме тому Росія зробила руйнування української економіки центральним елементом своєї стратегії – що ви можете бачити в її атаках на український експорт зерна та енергетичну інфраструктуру”.

Янг також заявила, що гроші для України принесуть користь американській економіці.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.