У Калуші дороги посипали сіллю перед тим, як випав сніг (фото)

Новини, погода, Суспільство

Звечора 28 листопада на вулицях міста вже працювала техніка КП “Калушавтодор”. На чергуванні впродовж ночі були два автомобілі та навантажувач.

Дороги продовжують чистити від снігу та посипати протиожеледною сумішшю, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з  посиланням на Калуську міську раду.

“Попередньо, ще до снігу, дороги посипали сіллю”, — зазначає керівник Роман Скибіцький.

На чергуванні впродовж ночі працювало два автомобілі та навантажувач. Зранку від 8:00 до них доєдналися ще три піскорозкидачі та 4 трактори для чистки доріг та тротуарів.

На допомогу двірникам з планових робіт перенаправлено ще близько 30 калушавтодоровців, які розчищають тротуари.

Управління з питань цивільного захисту ОДА знову попереджає про штормове (метео) попередження. Протягом доби 29 листопада по місту очікується значний сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь (1 рівень небезпечності, жовтий).

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.