СБУ затримала тіктокера-рецидивіста, який для хайпу засвітив роботу ППО в Одесі (відео)

Кримінал, Новини

Служба безпеки затримала блогера-рецидивіста, який оприлюднив у соцмережах відео роботи ППО в Одесі в ніч на 5 листопада, намагаючись “наростити” аудиторію.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу СБУ, пресслужбу Одеської обласної прокуратури

@gudzinskiy_life #ппо #одеса #одесса #україна #украина #росія #сбу #блогер #зсу #всу🇺🇦 #зеленський #залужний ♬ Epic News – DM Production

“Фігурант відзняв на камеру мобільного телефону роботу української протиповітряної оборони (в ніч на 5 листопада – ред.) та розмістив відповідні медіафайли на власній сторінці в Тік-Ток.

В описі під цим відео він вказав точний час та місце зйомки. Вже за лічені хвилини медіа потрапило до рекомендацій багатьох користувачів соцмережі, серед яких були представники спецслужб Росії.

Отриману таким чином інформацію окупанти могли використовувати для коригування повторних ударів по місту із застосуванням ракетного озброєння та дронів-камікадзе типу Шахед”.

35-річного одесита затримала СБУ. За даними джерел УП, йдеться про блогера на ім’я Андрій Малихін. Виявилося, що раніше він відбував покарання за крадіжку та пограбування.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.