В Івано-Франківську відбувся конгрес місцевих і регіональних влад

Новини, Суспільство

 Уп’ятницю, 24 листопада, у новому форматі проходив конгрес місцевих і регіональних влад, який стосувався виключно Івано-Франківської області.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голову Івано-Франківської ОВА Світлану Онищук у програміПро головне в деталях”.

Відомо, що цього літа Івано-Франківська область приймала конгрес місцевих і регіональних влад, коли зі всієї України приїхали представники органів державної влади, органів місцевого самоврядування під керівництвом Президента України Володимира Зеленського. 

Зі слів Онищук, важливо налагодити комунікацію, дієвий діалог між всіма гілками влади. Сьогодні комунікація потрібна всім, в такому новому форматі проводять конгреси місцевих і регіональних влад у кожній області. Власне, Івано-Франківська область не виняток.

“Ми також обговорили наболілі питання, які є для нашої області актуальними та які ми вирішити самостійно на теренах Прикарпаття не можемо. Нам потрібна підтримка та консультація. Нам потрібна підтримка як Офісу Президента, так і центральних органів виконавчої влади, всіх інституцій.

Я бачу, що дуже добре, коли ми всі збираємося разом, проговорюємо, які є проблеми та одразу шукаємо шляхи їх розв’язання.

Тому важливо, щоб були присутні голови територіальних громад. Щоб вони мали змогу в прямому ефірі розказати, чим живуть громади, з якими труднощами зустрічаються під час своєї діяльності і одразу на ці питання давали відповідь, коментували представники центральних органів виконавчої влади.

Зараз Івано-Франківська військова адміністрація напрацьовує протокол, який відправимо всім зацікавленим сторонам і будемо разом втілювати ці завдання, які ми собі поставили, в життя”, – підкреслила Світлана Онищук.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.