На Одещині через негоду загинуло вже 5 людей – Зеленський

Новини, погода, Суспільство

В Одеській області кількість загиблих через негоду зросла до 5 осіб. Щонайменше 19 людей постраждали.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на президента України Володимира Зеленськог у зверненні.

“У кожній громаді зараз важливо зробити максимум, щоб ми не втрачали життя через негоду. На жаль, станом на зараз є загиблі. Найбільше – в Одеській області, пʼять людей. Мої співчуття рідним та близьким. Щонайменше 19 людей постраждали.

Усім надано необхідну допомогу. І на державному, і на регіональному рівнях оперативні штаби працюватимуть, поки не відновиться нормальна ситуація. Наразі епіцентр циклону переміщується в північні області – всюди готові допомагати”.

Зеленський також зазначив, що знеструмлені були майже 1500 населених пунктів у 17 областях через негоду. Також президент подякував рятувальникам, водіям, нацгвардійцям, які проявили себе у допомозі людям під час хуртовини.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.