У Надвірній сильний вітер пошкодив стелу Героїв, повалив дерева та позривав покрівлі (фото)

Новини, погода, Суспільство

Через сильні пориви вітру було пошкоджено стелу Героїв у Надвірній. Місцева влада повідомляє, що як тільки вітер зменшиться, всі банери будуть відновлені.

Про це очільник громади Зіновій Андрійович, інформує інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на «Галку» .

На фото видно, що вітер позривав банери, які встановлені у памʼять про загиблих героїв. Повалив квіти на свічки, які стояли біля стел.

Андрійович також повідомив, що негода створила багато роботи не тільки для комунальників, а й для жителів всієї громади. Вітер повалив дерева, зірвав покрівлі з будинків. 

«Старости – тримати ситуацію по старостинських округах на особистому контролі! Прохання інформувати про повалені дерева і зірвані покрівлі.  Прохання до підприємців .. особливо увага і контроль за вивісками і рекламою – щоб не травмувалися громадяни, які проходять повз  торгові заклади», – йдеться у дописі.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.