На Пикарпатті через посилення вітру аварійні вимкнення світла

Новини, погода, Суспільство

Унаслідок погіршення погодних умов та посилення вітру, на Прикарпатті повністю знеструмлено 5 населених пунктів і 23 — частково.

Про це інформує інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення Прикарпаттяобленерго.

Зафіксовані вимкнення в мережах 0,4 кВ та ПЛ-10 кВ. Наразі найскладніша ситуація в Долинській, Косівській, Коломийській та Верховинській службах експлуатації електричних мереж.

Енергетики вже приступили до проведення робіт з відновлення електропостачання та просять з розумінням поставитися до тимчасової відсутності світла.

Нагадуємо, синоптики оголосили штормове попередження: протягом доби 24 листопада пориви південно-західного вітру будуть сягати 25-30 м/с (2 рівень небезпечності, помаранчевий). Сильний вітер може спричинити обриви проводів на повітряних лініях електропередачі, як наслідок, – аварійні знеструмлення.


Якщо у вас немає світла, дізнатися чи планове це вимкнення чи аварійне можна:

1. На стартовій сторінці сайту під кнопкою «Вимкнення»: https://www.oe.if.ua/uk/shutdowns_table. Необхідно ввести свою адресу або номер особового рахунку.

2. У меню Viber-боту обленерго за номером особового рахунку: https://chats.viber.com/oeifuabot. Кнопки «Відсутнє світло» – «Перевірка активних вимкнень за адресою».

За цими ж посиланнями можна подати заявку про відсутність світла або повідомити кол-центр за номером: 0 800 50 40 20.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.