У Франківську пройдуть навкололітературні ігри

Новини, Суспільство

18 та 19 листопада у Франківську завершальна мандрівка туру Студії навкололітературних ігор. Будуть проводити ігри, розповідати про глибокий формат занурення у літературу, ділитимуться знахідками й спілкуватимуться. 

Про це пише  ПереФарбований лис, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галку .

“Одна зустріч — одна гра — один твір з української літератури. Чекаємо на тих хто любить грати, легко імпровізує і має творчу іскру. На події ми зіграємо в одну з ігор за мотивами твору з укрліт”, – розповідають про подію організатори.

В деяких іграх кількість учасників може бути довільною, а в деяких – обмежена 8-12 учасниками.

Участь безплатна, але є одна умова – зробити репост будь-якого допису організаторів, або розказати про подкаст або один з його випусків у себе в соцмережах і тегнути організаторів (в FB: ПереФарбований лис або в інстаграмі @repainted.fox)

Скриншот допису просять прикріпити у формі.

18 листопада о 12:00 захід пройде в альтернативній школі Kaizen (вул. Української Перемоги, 23ж).

19 листопада о 12:00 захід відбудеться у МІЖ ІНШИМ: ПРОСТІР (вул. Довга, 20 Б).

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.