Уявіть, що допомоги може не бути: що говорила спецпредставниця США в Україні

Війна, Новини, Політика

Спеціальна представниця президента США з питань української відбудови Пенні Пріцкер під час свого першого візиту в Україну “підводила до думки”, як країні економічно вистояти без американської допомоги.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на співрозмовника, знайомого з ходом переговорів, та президента Американської торговельної палати в Україні Андрія Гундера

Пріцкер провела зустрічі з президентом Володимиром Зеленським, з прем’єром та урядовцями, спікером Ради й із американським бізнесом. Крім того, разом із главою Офісу президента Андрієм Єрмаком побувала навіть на конгресі регіональних влад.

Як йдеться в статті УП, її перший візит в Україну залишив “досить тривожний післясмак у багатьох владних кабінетах на Печерських пагорбах”.

Один із співрозмовників УП, знайомий з ходом зустрічей Пріцкер, повідомив, що вона намагалась “підводити до думки”, як саме Україні економічно вистояти без американської допомоги.

 “На зустрічах Пенні намагалась підводити до думки, типу, от уявімо, що американської допомоги немає: що треба за наступний рік зробити, аби ваша економіка вистояла навіть у такій ситуації? І це так всіх нормально напружило”.

Президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер повідомив, що головне питання Пріцкер під час візиту й зустрічей із бізнесом було “Що заважає успіху і хто заважає?”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.