В Тисмениці жінка заплатить 850 гривень штрафу за побиття сусідського хлопчика

Кримінал, Новини, Суспільство

Жінка побила малолітнього хлопчика, бо наїхав велосипедом на її доньку.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Курс.

Тисменицький районний суд оштрафував на 850 гривень жінку, яка побила малолітнього хлопчика, який наїхав велосипедом на її дочку.

Як йдеться у вироку, 22 вересня цього року донька обвинуваченої поскаржилася, що сусідський хлопчик наїхав на неї велосипедом.

Мама дівчинки прийшла до будинку хлопчика, вдарила його долонею по обличчі, потім схопила його за вухо і почала смикати у різні сторони. Іншою рукою схопила хлопчика за шию та почала стискати.

“Внаслідок вказаних насильницьких дій обвинувачена завдала малолітньому потерпілому різкого фізичного болю в ділянках обличчя, вуха та шиї, однак при цьому не було спричинено тілесних ушкоджень”, — йдеться у вироку.

Суд зазначає, що до обвинувального акту додали письмову заяву обвинуваченої про добровільне визнання її винуватості.

Суд ухвалив визнати жінку винною у скоєнні кримінального проступку, передбаченого ст. 126 ч. 1 КК України (Домашнє насильство), та призначити їй покарання у виді 850 гривень штрафу.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.