Професора з Прикарпаття нагородили почесним знаком «За сприяння війську»

Новини, Суспільство

Це вже не перша нагорода професора.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галицький кореспондент.

Завідувач кафедри психіатрії, наркології та медичної психології, заслужений діяч науки та техніки України, професор Михайло Пустовойт отримав нагороду за волонтерську діяльність.

Наказом Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного лікаря-волонтера було відзначено почесним нагрудним знаком «За сприяння війську».

Ця відзнака присвячується громадянам за значний особистий внесок у справу розбудови та розвитку Збройних Сил України, зміцнення співробітництва у військовій, науковій, соціальній, культурній життєдіяльності національного війська.

«Варто зазначити, що це не перша нагорода професора. Раніше Михайло Пустовойт отримав медаль «Доблесть Прикарпаття». А також був неформально нагороджений офіцером Азову за лікарську роботу з пораненими азовцями», – йдеться у дописі Івано-Франківського національного медичного університету.

Довідково: Михайло Пустовойт – завідувач кафедри психіатрії, наркології та медичної психології Івано-Франківського національного медичного університету, доктор медичних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України.

 

 

Є членом редакційних колегій фахових наукових журналів «Архів психіатрії» та «Київський журнал сучасної психології та психотерапії», а також співавтором багатьох посібників для студентів вищих навчальних закладів.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.