Путін хоче перед оголошенням виборів показати результат на полі бою – Зеленський (відео)

Відео-новини, Війна, Політика

Президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні повідомив, що російський диктатор Володимир Путін планує на початку грудня року оголосити про свої вибори, тому прагне до цього часу показати хоча б якийсь результат на полі бою.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на звернення Зеленського 14 листопада.

“Дуже інтенсивні російські штурми, особливо на Донеччині. Ми маємо розуміти, що у Путіна зараз дуже цинічна і конкретна політична мета і він готовий вбити скільки завгодно своїх людей, бо хоче на першу половину грудня показати хоча б якийсь тактичний результат – тоді, коли планує оголосити про свої вибори.

Росія вже втрачає під Авдіївкою і солдатів і техніку швидше та масштабніше, ніж, зокрема, під Бахмутом. Витримувати цей їхній натиск надзвичайно складно”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.