Туристка зустріла в Карпатах величезного ведмедя (відео)

Новини, Суспільство, Туризм

Альпіністка Антоніна Черній зустріла в Карпатах бурого ведмедя. Сталося це 10 листопада під час підйому на гору Висока, що неподалік Осмолоди, що на Івано-Франківщині.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Жінка побачила клишоногого за кількасот метрів від себе і без страху відзняла кілька відео та поділилася на своїй сторінці у Facebook.

“Як будь-яка свідома своїх дій людина, бачу ведмедя в Карпатах – перше що роблю – дістаю телефон і знімаю. Вчора, при підйомі наодинці на г.Висока, що неподалік Осмолоди, мені фартануло зустріти ведмедя в 150-200 метрах обіч себе. Величезного, як танк, і красивішого за все на світі. В той момент не було щасливішої людини за мене, як би дивно це не звучало”, – повідомила Антоніна.

Вона також зазначила, що осінь в Карпатах вже минула.

“І так, золота осінь в Карпатах минула, взувайте зимові черевики, не забувайте бахіли і теплу пухову куртку. Ну і щось від ведмедів прихопіть”, – написала Антоніна Черній.

До слова, у переліку досягнень альпіністки – сходження 2021 року з друзями на памірський семитисячник Пік Абу Алі ібн Сіни (раніше він називався “Пік Леніна”), висота якого 7134 метри.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.