Макрон заявив, що грудень буде критичним для війни в Україні

Новини, Політика

Президент Франції Емманюель Макрон заявив, що наступний місяць стане критичним у війні в Україні, у той час як наша країна в ході контрнаступальних операцій намагається відвоювати свої території.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Макрона в інтерв’ю BBC.

Згідно з описом відповідей Макрона, які наводить BBC, французький президент зазначив, що обов’язком Франції і всіх держав є підтримка України в її захисті від російської агресії.

“Але він також сказав, що наступний місяць буде критичним, оскільки Україна намагатиметься відвоювати втрачені землі в ході контрнаступальних операцій”, – стверджується у повідомленні BBC.

Макрон зауважив, що якщо дозволити Росії виграти війну, “ви отримаєте нову імперську силу” в Європі, яка може загрожувати іншим колишнім радянським державам, таким як Грузія і Казахстан, а також всьому континенту.

“Тому що, безумовно, це імперіалізм і колоніалізм, який Росія здійснює (в Україні)”, – сказав Макрон.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.