Розвідка Естонії: Росіяни заволоділи ініціативою на двох напрямках фронту

Війна, Новини, Політика

За даними розвідувального центру Сил оборони Естонії, цього тижня російські окупаційні війська продовжили свої атаки з підвищеною інтенсивністю та заволоділи ініціативою в Луганській і Донецькій областях.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ERR, дані естонської розвідки.

Повідомляється, що основні бої тривали на лінії Авдіївка-Мар’їнка в Донецькій області та лінії Куп’янськ-Сватове в Луганській області.

Російські окупанти в середньому атакували по 64 рази за добу – їм вистачає живої сили і техніки, щоб тримати українські війська під постійною напругою.

За даними естонської розвідки до сьогодні окупаційні війська РФ заволоділи ініціативою в Луганській і Донецькій областях.

Ділянка фронту поблизу Авдіївки, ймовірно, залишиться точкою, де російські окупанти докладатимуть основних зусиль, вважають в розвідувальному центрі.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.