Для відновлення військових після важких поранень: чи вистачає медикаментів в Івано-Франківському обласному госпіталі ветеранів

Новини, Суспільство

Головний лікар, генеральний директор КНП “Обласний госпіталь ветеранів війни Івано-Франківської обласної ради” розповів, чи вистачає медичному закладу медикаментів для військових.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Володимира Федоришина під час етеру телеканалу “Галичина”.

За словами генерального директора, як й кожен медичний заклад, який підпорядковується МОЗ, обласний госпіталь записаний на медичні пакети. Згідно з цим, тут є непогане фінансування.

“Але зрозуміло, звичайній людині мали б дати у двічі-тричі більше коштів. Нас рятують якраз народні гроші. Волонтери з цілого світу опікуються нашим закладом.

Ми дали клич на початку вторгення й нам відгукнулись, як і Європейські країни, так й із США”, – каже Віталій Федорів.

Не обходиться й без допомоги людей, продовжує генеральний лікар.

“Також наші люди небайдужі, часто приходять наліпити вареників, чи приносять домашніх смаколиків.

Наші медики також господині, які стараються також опікуватись пацієнтами, аби останні куштували не тільки лікарняну їжу. Допомагають порпати, попрасувати тощо”, – ділиться Федорів.

Крім того, в госпіталь приходять й дітки, які хочуть читати вірші, щось подарувати також й пишуть листи для військових.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.