В Україні відкриють новий табір для російських полонених

Війна, Новини, Політика

В Україні найближчим часом відкриють новий табір для утримання військовополонених. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на проект “Хочу жить” у соцмережах.

“Через велику кількість російських військовополонених, найближчим часом в Україні відкривається новий табір для утримання військовополонених. Паралельно з цим ведуться роботи з підготовки до запуску ще одного табору.

Збільшення кількості військовополонених пов’язане як із ситуацією на фронті, погіршенням мотивації російських солдатів, так і через блокування обмінів військовополоненими російською стороною”.

Повідомляється, що умови в новому таборі відповідатимуть усім вимогам норм міжнародного гуманітарного права.

Проєкт запевняє, що російських військових забезпечать медичною допомогою, триразовим харчуванням, зв’язком із рідними, а також постійним доступом представників Міжнародного комітету Червоного хреста. Сам табір розташований у глибокому тилу, оскільки це передбачено Женевськими конвенціями.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.