Головний редактор газети “Воїн України” попросив перевірити антиукраїнські висловлювання Ірини Фаріон (відео)

Новини, Політика

Головний редактор газети “Воїн України”  Ростислав Гудзінський у своєму відео засудив провокаційну діяльність відомої свободівки Ірини Фраріон її висловлювання відносно українських – героїв захисників, які у побуті спілкуються російською мовою.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Зокрема Ростислав Гудзінський нагадав, що Ірина Фаріон у 1988 році вступила до комуністичної партії СРСР коли усі порядні люди з неї виходили, вона працювала зі студентами пропагуючі російську мову та отримували за це винагороду. (У подальшому коли Ірина Франіон стала “націоналісткою”, довго приховувала та заперечувала своє комуністине минуле та пропогування російської мови, коли ж провокаторшу вивели на чисту воду та під тиском доказів вона зізналася, що вступила до КПРС заради своєї карєри – ред.).

@golosukraina #ірина_фаріон #фарион #свобода #україна🇺🇦 #зсу #україна🇺🇦 #переможемо #росія #украінанайкраща🇺🇦💪 #перемогазанами💙💛💪 ♬ Drama music suitable for battle scenes etc. – harryfaoki

У подальшому Ростислав Гудзінський нагадав, що Ірина Фріон не вперше розколює українське суспільство провокуючі різні верстви українського суспільства.

Ростислав Гудзінський закликав СБУ перевірити висловлювання Ірини Фаріон проти українських – героїв захисників та припинити її провокаційну діяльність, яка йде на догоду російським окупантам.

Також Ростислав Гудзінський звернув увагу на діяльність Ірини Фаріон і керівництву партії ВО “Свобода” зазначивши, що особисто знає та служив із багатьма порядними патріотами – свободівцями, яким так як і йому соромно за образи військових Іриною Фаріон.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.