Фонд Сороса анонсував нові проєкти в Україні

Економіка, Новини, Політика

Благодійний фонд Сороса “Open Society Foundations”, який на сьогодні очолює Олександр Сорос-молодший, планує реалізувати в Україні нові проєкти, пов’язані з підтримкою українців під час повномасштабної війни.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на час зустріч Сороса та його команди з прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем.

“Open Society Foundations” планує започатковувати нові проєкти. Обговорили наші пріоритетні потреби”, – повідомив Шмигаль за підсумками зустрічі.

Серед пріоритетів, які обговорювалися, глава уряду назвав:

  • відновлення економіки,
  • відбудову,
  • соціальну сферу,
  • програми підтримки малого й середнього бізнесу, зокрема ветеранського.

Перспективними Шмигаль також назвав такі напрямки співпраці як розмінування, енергетика, логістика.

“Окремо зосередили увагу на встановленні справедливості. Маємо притягнути Росію до відповідальності та змусити її заплатити. Зокрема через конфіскацію заморожених активів на Заході”, – зазначив Шмигаль, не уточнюючи подробиць.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.