Зеленський: Не треба вкидів, зараз вибори не на часі (відео)

Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський заявив, що зараз не час готуватися до виборів, а слід сконцентруватися на боротьбі проти окупантів.  

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на звернення Зеленського.

@gudzinskiy_life #вибори #президент #Зеленський #зеленский #залужний #перемога🇺🇦 #всу🇺🇦 #зсу🇺🇦 #київ ♬ Epic News – DM Production

“Усі ми розуміємо, що зараз воєнний час, коли є безліч викликів, абсолютно безвідповідально якось так легковажно та граючись, вкидати в суспільство тематику виборів.

Я очікую від усіх відповідних структур та органів влади конкретних відповідей щодо завдань, які об’єктивно є перед нашою державою зараз. Це стосується і цивільних органів влади і військових елементів держави і урядовців з Верховною Радою України і СБУ та інших правоохоронних органів”.

Я вважаю, що зараз вибори не на часі. І якщо потрібно поставити крапку у тій чи іншій політичні суперечці й далі працювати у єдності. То в державі є структури здатні ставити крапки і давати суспільству усі необхідні відповіді, щоб не залишилося простору для конфліктів та чужої гри проти України”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.