Вперше у Франківську гурт ZAPAL та Тьома Паучек (фото)

Війна, Новини, Суспільство, Туризм

Франківчан та гостей міста запрошують відвідати спільний концерт гурту ZAPAL та Тьоми Паучека.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Фіналісти шоу «Україна має талант» – гурт ZAPAL та український співак, зірка інтернету, суперфіналіст «Голосу країни» Тьома Паучек запрошують на свій перший спільний концерт у Івано-Франківську. 

На гостей чекає багато цікавого.

Щоб придбати квитки перейдіть за даним посиланням.

ZAPAL — український інструментальний гурт, який у особливому форматі виконує авторські композиції, імпровізації та унікальні версії на світові хіти, народну і українську музику популяризуючи та показуючи багатогранність українських цимбалів та особливість свого проєкту.

У 2021 році гурт став фіналістом всенародного телевізійного шоу-проекту «Україна має талант» вразивши глядачів та суддів своїми виступами і отримавши чимало позитивних відгуків та підтримки.

Особливістю гурту являється їхня унікальна музика з енергійною та емоційною подачами, і не тільки. 

Це просто потрібно побачити, почути, відчути.

А також відомі пісні як: «Люблю, до речі», «Божеволію», «Ой чиє ж то жито», «Гуцулка Ксеня» та багато інших звучать у виконанні Тьоми Паучека. 

Артист, який пише авторські пісні, а також дає друге дихання народним у сучасному аражуванні. Його версія пісні «Гуцулка Ксеня» просто вразила чимало людей набравши більше мільйона переглядів на YouTube. 

Вже 8 листопада у Івано-Франківській філармонії ви маєте змогу їх вживу почути, побачити та відчути!

Один квиток = два артиста. Поспішіть, кількість місць обмежена!

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФможна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.