Стать не важлива: франківців запрошують стати водіями комунального транспорту

Новини, Суспільство

Станом на сьогодні понад 20 водіїв комунального транспорту в Івано-Франківській громаді мобілізовані до Збройних сил України.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на етер «Точка зору» Віталія Голутяка, директора комунального підприємства «Електроавтотранс».

«Відповідно, є проблема з водіями, і ми продовжуємо набір водіїв саме на автобуси.

У нас також багато жінок, приблизно 30% водіїв тролейбусів – це жінки. На автобусах жодної жінки немає.

Для нас не важлива стать, важливо тільки бажання працювати і наявність категорії, яка дозволяє їздити на таких автобусах», – наголосив Голутяк.

Відтак, у громаді триває рекламна кампанія, у якій запрошують охочих на роботу водіями.

«У нас, як в принципі й у цілій Україні, жінки все-таки частіше працюють на електротранспорті, тобто тролейбусах. У нас дуже багато жінок так працюють.

Щодо автобусів – жінкам там складніше, але головне – бажання працювати», – каже директор «Електроавтотранс».

Деталі – 0(800) 301190.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.