ПВК Вагнер відновила набір бойовиків у Росії − росЗМІ

Війна, Новини, Політика

Російські ЗМІ пишуть, що група Вагнера стала підрозділом Росгвардії і відновила набір бойовиків у Росії, зокрема людей набирають у Пермі та Новосибірську.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Медузу, пермський сайт 59.ru, новосибірський сайт Ngs.ru

Представник ПВК Вагнера в Пермі розповів, що цим новим підрозділом Росгвардії керує Павло Пригожин, син засновника ПВК Вагнера Євгена Пригожина і його єдиний спадкоємець.

Набирають тих, хто вже має бойовий досвід, зокрема вже входив до складу ПВК.

За словами співрозмовника видання, оплата становитиме від 80 тисяч до 240 тисяч рублів залежно від місця, де служитимуть найманці. Термін контракту − від 6 місяців.

У новосибірському офісі групи Вагнера повідомили, що набір ведеться вже “два-три дні”. Співрозмовник видання розповів, що “поки що судимих, хворих не беруть”.

Перші повідомлення про те, що ПВК Вагнера відновлює набір, з’явилися 27-28 жовтня в телеграм-каналах, пов’язаних із групою, а також у чатах родичів бойовиків ПВК.

У телеграм-каналах, пов’язаних із ПВК, зазначали, що в групу не стануть приймати колишніх найманців, які перейшли після заколоту Пригожина в Міноборони РФ.

За даними “Важных историй”, переговори про перехід найманців у Росгвардію вели Павло Пригожин і командир ПВК Вагнера Антон (Лотос) Єлізаров.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.