На війні за Україну загинув захисник з Надвірнянщини Олег Гринішак

Війна, Новини, Суспільство

21-річний військовий з Надвірнянської громади Олег Гринішак загинув на фронті 25 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу села Кліщіївка Бахмутського району Донецької області.

Про це повідомив голова Надвірнянської міської ради Зіновій Андрійович, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  Галку.

Воїн Олег Гринішак народився 9 квітня 2002 року. Проходив військову службу в ЗСУ у складі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади. Захисник був старшим солдатом та старшим оператором взводу протитанкових ракетних комплексів.

“Твій подвиг і твоїх побратимів назавжди буде закарбований в нашій пам’яті і пам‘яті прийдешніх поколінь. Ваші імена ввійдуть в історію України, вашими іменами назвуть вулиці і міста…”, – написав Зіновій Андрійович.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.