Росія вночі випустила 6 “Шахедів” і ракету – збито 5 дронів (інфографіка)

Війна, Новини, Політика

Російські війська у ніч на 27 жовтня атакували Україну 6 ударними дронами та балістичною ракетою “Іскандер-М”, захисники України знищили 5 безпілотників типу “Shahed-136/131”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Повітряні сили Збройних сил України

“У ніч на 27 жовтня 2023 року противник атакував з району Приморсько-Ахтарськ, застосувавши шість ударних БпЛА типу “Shahed” у напрямку південних регіонів України та одну балістичну ракету “Іскандер-М” з Воронезької області у напрямку Харківщини.

В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з ППО Сил оборони України, знищено п’ять “Shahed-136/131″ в межах Херсонської та Миколаївської областей”, – ПС.

Нічна атака РФ відбита частково

Два з п’яти “Шахедів” було збито над Миколаївською областю, згідно з повідомленням голови ОВА Віталія Кіма.

Ракетного удару РФ зазнала будівля пожежної частини міста Ізюм у Харківській області: там пошкоджено будівлю й службову техніку, постраждали 8 рятувальників.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.