У Надвірнянському відділку поліції знайшли застреленим офіцера Михайла Лозяка

Кримінал, Новини, Суспільство

У понеділок, 23 жовтня, в приміщенні Надвірнянського відділку поліції знайшли застреленим офіцера Пасічнянської громади Михайла Лозяка.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на

Цю інформацію підтвердили в секторі комунікацій обласного управління Національної поліції, щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на КУРС.

Відомо, що Михайло Лозяк заступив на чергування у відділку в суботу.

Поліція розпочала службову перевірку. Відкрито кримінальне провадження за ст. 115 ККУ (з позначкою «самогубство»).

Михайло Лозяк з травня цього року виконував обов`язки поліцейського офіцера Пасічнянської громади. До того він понад 10 років працював слідчим у Надвірнянському відділі поліції.

Поховали Михайла Лозяка у селі Красна Надвірнянської громади, звідки він був родом.

“Ті, хто хоча б раз спілкувався з Михайлом Лозяком і ті, хто його добре знав, скажуть про нього лише добрі слова. Михайло був людиною, яка здатна до розсудливого мислення і володів вмінням залагоджувати конфлікти. Завжди спокійно, хорошим і зрозумілим стилем висловлював свої думки. Завжди був готовий допомогти, навіть якщо цим шкодив собі”, – написала сьогодні Ольга Ганиш у Фейсбук.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.