TAYANNA розважала гостей на весіллі співорганізатора пʼяних вечірок з Івано-Франківська (фото)

Новини, Суспільство

Блогер Олег Захаров, син очільниці філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості, відіграв весілля у найдорожчому готелі країни Edem Resort Medical & Spa під Львовом – гостей на святі розважала співачка TAYANNA.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Вікна.

Ще одна українська зірка засвітилась на весіллі фігуранта справи про «пʼяні вечірки», на яких кривдили та принижували дівчат – гостей на святі розважала співачка Тетяна Решетняк, більш відома як TAYANNA.

Зірку помітили на відео Захарова, яке той поширив у тіктоці. Молодята танцюють під спів виконавиці, яка виступає на сцені з напис TAYANNA.

Сама співачка ніяк не прокоментувала свою участь у святі. На відміну від колеги Юрія Ткача, який був ведучим весілля – той після скандалу вибачився та обіцяв передати весь гонорар для ЗСУ.

Захаров вихвалявся, що на організацію «лакшері» весілля було витрачено «дуже багато бабок», хоча хто оплачував грандіозне святкування – не уточнив.

Нагадаємо, взимку у столиці затримали організаторів так званих п’яних вечірок, на яких знущались та принижувати дівчат, все знімали на відео та поширювали в інстаграмі та на каналах в телеграмі.

Повідомляли, що це все організували блогери з Івано-Франківська. Серед затриманих фігурантів справи «франківцем» виявився лише Олег Захаров – син в.о. директора Разом з іншими організаторами його затримали, але потім суд відпусти Захарова під заставу 402 тисячі гривень.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.