У Калуші шукають домівку для хаскі, якого викинули на вулицю (фото)

Новини, Суспільство

У Калуші шукають домівку для хаскі, якого викинули на вулицю.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на фейсбук-сторінку калуського притулку для тварин “Дім Сірка”.

Зі слів волонтерів, поліцейські відмовляються шукати хазяїнів загублених тварин.

“Цікавий менталітет у людей: заведу собаку, аби було, аби гавкало, а далі буде, як буде. Ще більше вражає наша поліція — на звернення людей, що зʼявився в місті новий хаскі, вони відповідають: “дзвоніть в “Дім Сірка”, замість того, щоб віднайти власника та оштафувати. А по селах тим часом плодять нові виводки. Парадокс”, — пишуть на сторінці “Дому Сірка”.

За останні осінні місяці у притулку зʼявилося 4 хаскі та 2 стаффордширські тер’єри.

“Плакати хочеться, коли зазираєш їм в очі, настільки зраджені, налякані собаки. Не розуміють, де вони і де іхній господар, до якого звикли і так щиро любили. Для цих чудових собачок шукаємо справжню сімʼю, люблячу, терпеливу, яка знає особливості цих порід”, — йдеться у повідомленні.

Охочих взяти собаку запрошують приходити у “Дім Сірка”, а також телефонувати за номером: +38 (095) 096 79 26.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.