У середмісті Івано-Франківська 21 жовтня на пів дня обмежать рух транспорту (карта)

Новини, Суспільство

У середмісті Івано-Франківська 21 жовтня на пів дня обмежать рух транспорту. У місті відбуватимуться спортивні змагання.

Про це інформують на Facebook-сторінці департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міськради, повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на

Супільне.

Перекриття вулиць пов’язане з проведенням кубка “Вечірній Івано-Франківськ” та командного чемпіонату України зі спортивної ходьби на 20 км.

Рух транспорту обмежать на вулицях Незалежності, Лепкого, Франка, Мельника, Бандери, Підгірянки з 7:30 до 16:00.

В Івано-Франківську на пів дня обмежать рух транспорту на центральних вулицях
Червоним кольором на мапі позначені вулиці Івано-Франківська, на яких 21 жовтня обмежать рух транспорту. Фото: Facebook/Департамент молодіжної політики та спорту

Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконкому 6 жовтня 2023 року.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.