Наступного тижня у навчальних закладах Коломиї розпочнуться канікули

ДІТИ, Новини, Суспільство
Осінні канікули в навчальних закладах Коломийської громади розпочнуться в понеділок, 23 жовтня.
Цього тижня діти ще вчаться, а наступного — відпочиватимуть

Про це повідомив у соцмережі міський голова Коломиї Богдан Станіславський, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“У ці дні часто чув запитання: “Коли будуть осінні канікули в навчальних закладах?” Порадившись з управлінням освіти та самими освітянами, ми вже дійшли спільного рішення”, — зазначив Богдан Станіславський.

За його словами, осінні канікули в навчальних закладах Коломийської громади розпочнуться в понеділок, 23 жовтня, і триватимуть до неділі, 29 жовтня.

“Власне саме такими і є рекомендації Міністерства освіти і науки України. Тож цей тиждень ще всі вчаться, а з наступного — і діти, і вчителі зможуть трохи відпочити та набратись сил для подальшої праці та науки”, — наголосив очільник Коломиї.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.