Франківщина втратила на війні ще двох воїнів – Михайла Ковальчука та Андрія Кавінського (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Стало відомо про загибель на фронті російсько-української війни Михайла Ковальчука з села Ганнусівка та Андрія Кавінського з Калущини.

Про це повідомили голова Калуської громади Андрій Найда та у Єзупільській громаді, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ .

“14 жовтня у боротьбі з московським окупантом загинув старший сержант Андрій Кавінський. Боєць самовіддано служив старшим стрільцем-оператором 1 штурмового відділення десантно-штурмового взводу. При виконанні бойового завдання на Херсонщині, проявлячи мужність та хоробрість, боєць загинув. Йому було лише 45 років”, – написав Найда у facebook.

“Вкотре сумна звістка надійшла в нашу громаду. В ході виконання бойового завдання, захищаючи суверенітет нашої держави в Луганській області, загинув житель села Ганнусівка вул. Миру буд. 20 – КОВАЛЬЧУК ( ХОДАК ) МИХАЙЛО ВАСИЛЬОВИЧ. Серце відважного Захисника України зупинилося 15 жовтня 2023 року”, – повідомили на facebook-сторінці Єзупільської громади.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.