“Якщо будуть похолодання, то тепло для населення пустимо швидше”, – Марцінків про опалювальний сезон в Івано-Франківську

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську 11 жовтня розпочався опалювальний сезон.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на очільника — Руслан Марцінків,

Відтак наразі теплими батареї будуть лише у закладах охорони здоров’я.

Так, за словами міського голови, медичні заклади по листах керівників отримують тепло, надалі, якщо будуть листи від керівників, то тепло увімкнуть в закладах освіти, які мають котельні.

“Якщо будуть похолодання, тобто, температура протягом трьох діб менша, ніж вісім градусів, то тепло для населення ми пустимо не 1 листопада, а значно швидше.

Проте ми готові, й він розпочнеться вчасно. Звісно, що будуть проблеми, але вони традиційні — внутрішньобудинкові мережі.

Не все одразу, не за день й навіть не за тиждень, а за кілька тижнів я думаю, що всі домівки будуть з теплом”, – розповів Марцінків.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.