Міський голова Івано-Франківська провів прийом громадян: яких питань побільшало

Новини, Суспільство

Традиційно, в перший понеділок місяця міський голова Івано-Франківська проводить прийом громадян. Цього місяця, зустріч відбулась із запізненням, через поїздку очільника на схід.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на міського голову Івано-Франківська Руслана Марцінківа.

Однак попри зміни у графіку прийому кількість людей залишилась незмінною.

“Це дуже добре, що ми маємо можливість спілкуватися, втім мають більше працювати, служби, заступники, директори департаментів.

Якщо люди йдуть до міського голови, то значить посадовці не можуть розв’язувати проблеми”, – ділиться Марцінків.

Цього разу ж каже очільник, багато людей просили матеріальну допомогу, говорили про опалювальний сезон, а також шукали вирішення проблем, які стосуються життєдіяльності.

Поменшало питань з благоустрою, а побільшало тих, які мають стосунок до опалення, лікування, забезпечення земельними ділянками учасників бойових дій.

Крім того, також говорили й про стерилізацію тварин, люди просили, аби місто збільшило кількість категорій кішок та собак, яких можна стерилізувати безкоштовно.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.